Stalling

Pensionstal de Graaf biedt ruime boxen voor uw paard of pony op basis van volpension. Alle boxen zijn zeer ruim en licht, voorzien van stromend water en uitstekend geventileerd. Pensionstal de Graaf beschikt over binnen en buitenboxen.

De stallen worden dagelijks opgestrooid met vers tarwestro en eind van de week volledig uitgemest en voorzien van een ruime verse laag tarwestro .

De paarden en ponys krijgen 2x daags de voerbeurt bestaande uit de onderhoudsbrok van het merk Vente en voordroog hooi en/of grof hooi. Hierin hebben we de keuze te voeren in slowfeeder netten of op de grond, de slowfeeder netten worden door ons gevuld en opgehangen. Iedere stal beschikt over een eigen zadelkast, voorzien van zadelsteun en geplaatst in een aparte afgesloten ruimte. Ook aan de details is gedacht, zo zijn er ook bij de boxen zadelsteunen geplaatst en kunt u hoofdstel en halster gemakkelijk ophangen.

Pensionstal de Graaf beschikt over een overdekte wasplaats met warmwatervoorziening en een buiten wasplaats, voorzien van koud water. In onze kantine met uitzicht op de binnenrijbaan kunt u genieten van een kopje koffie en een versnapering en bijpraten met uw mede stalgenoten.

Ruime Buitenstallen met uitzicht op de buitenrijbak.